• Nový produkt

Popis

Řada HPMSL je kompaktní plochý válec s vratnou pružinou navržený pro použití v úzkých prostorách a oblastech s nízkou výškou. Lze je použít při údržbě, vyrovnávání strojů a stavebních a těžebních aplikacích. Všechny válce řady HPMSL jsou vybaveny vrtáním válce a pístní tyčí z tvrdého chromu pro maximální odolnost proti korozi a bronzovou překryvnou plochou pístu, která odolá bočnímu zatížení včetně poškození. Montážní otvory jsou standardní u všech modelů a drážkovaný konec pístnice zlepšuje přilnavost nákladu.

Řada HPMSL je jednočinný nízkoprofilový válec s vratnou pružinou. Jeho kompaktní design kombinuje maximální zdvih s nízkou složenou výškou.

Tyto válce se běžně používají ve stavebnictví, hornictví, železnici a mnoha dalších průmyslových odvětvích. Jsou ideální pro zvedání, vážení, testování, vyrovnávání a všeobecnou údržbu. Všechny válce řady HPMSL jsou vybaveny vrtáním válce a pístní tyčí z tvrdého chromu pro maximální odolnost proti korozi a bronzovou překryvnou plochou pístu, která snižuje rýhy a zvyšuje životnost. Pro všechny modely jsou k dispozici volitelná naklápěcí sedla.

Parametry

Kód
1317
Hmotnost
6.8 kg
Označení
HPMSL-500
Náhrada
RSM-500 ENERPAC
Pracovní tlak
700.0 bar
Zdvih
16.0 mm
Tlak válce při 700 bar
50.0 tun
Výška v zasunutém stavu
67.0 mm
Výška ve vysunutém stavu
83.0 mm

16 dalších produktů ve stejné kategorii:

Produkt přidán do porovnání